.

o koffietijd.png

Van dinsdags tot en met zaterdag zijn we vanaf 9.00 uur geopend en kunt u al terecht voor een heerlijk versgemalen kop koffie of thee in veel verschillende smaken, verse muntthee, chocolademelk of een heerlijke chai tea latte in verrassende smaken.

 

wit koffie.jpg

Onze koffiebonen komen van een Nederlandse branderij die veel aandacht besteedt aan het brandingsproces. Dit noemt men het zogenaamde “slowbranding”. Hierbij krijgen de koffiebonen alle tijd om al hun smaakstoffen optimaal te ontwikkelen. En dat proeft u dan weer in de koffie die we serveren.
Onze koffiespecialiteiten: Ristretto, Espresso, Cappuccino en Latte Macchiato in diverse smaken (zoals Choco cookies, Karamel of Amaretto) of Koffie Verkeerd.

wit thee.jpg

Onze bijzondere theesmaken komen van over de hele wereld. Dit fairtrade theemerk maakt de lekkerste melanges van pure ingrediënten. Ook serveren wij verse muntthee,
een smaakbeleving door de pure smaak van verse munt. Voor het aankomende najaar zijn we bezig met een nieuwe theesensatie met verrassende nieuwe theesmaken.

CHAI TEA LATTE is een heerlijke Australische drank gemaakt van Darjeeling thee, vanille, verkwikkende specerijen en honing volgens Indiaas recept maar aangepast aan de wensen van de moderne westerse wereld. Vers bereid met opgeschuimde warme melk en met bijvoorbeeld slagroom, in de smaken Vanilla Honey en Cinnamon. "Die moet u geprobeerd hebben!!"

chai tea.jpg

koffie en thee.jpg

 

wit gebak.jpg

In onze vitrine vindt u dagelijks een rijk assortiment Amerikaans gebak.
De originele New York cheesecake, Strawberry White Chocolate of de heerlijke Lemon Mascarpone cheesecake. Of laat u eens verrassen door de smaaksensatie van onze brownies (Milky peanut, Chunky chocolate, Cranberry blondie). Maar natuurlijk mag ook de bijzonder lekkere appeltaart en de heerlijke ijstaart niet ontbreken......